Allt ska med. Livet i sin helhet, vanligt, stötande eller politisk inkorrekthet.

söndag 3 juli 2011

Sommarångest

Denna tid som man ska ta tillvara på men aldrig lyckas spendera på ett bra och givande vis.

När det så småningom kändes som att jag hade något att se fram emot verkar hon alltmer Ronny Grosder-fientlig. Vad är det hos mig som inte gillas? Det jag vet är att människor i förstone anser mig vara arrogant då jag kanske inte köttar sönder mungiporna vid varje tillfälle jag möter någons blick. Vissa gånger spelar jag låtsasfundersam vilket lyckades förra veckan. En kvinna kommer fram till mig och lägger handen på min vänstra axel:

"Hej, du ser väldigt fundersam ut. Är allt bra?"
"Ja då, allt är som det ska vara. Stämningen är alltigenom god", var det enda jag lyckades frammana.

Ha! Nu när jag tänker på det i efterhand. Hur hon tittar på mig med ett litet tillbakadraget leende. Det var en blandning av undran, empati och osäkerhet. Varför jag inte visste att det var en stundande omfamning då förbryllar mig. Med mitt knölaktiga beteende slängde jag ihop hennes armar och brände allt som kunde ha gynnat mig. Äcklar mig själv jämt och ständigt.

Ovanpå på det har jag fått vissa skamliga lustar. Inom ett tidsfönster på två veckor har jag onanerat i tvättstugan, jag gillar det. Senast i natt 01:15 onanerade jag på T.G.I Fridays toalett. Det gick lite slött till en början på grund av all alkohol men sedan efter ett hundratals dragningar och fyra till sex minuter gick det för mig. Tyvärr hade jag inget tryck i fabriken så det blev en kort luftväg innan spermaspillan på golvet var en realitet. Izakaya Koi och Mello Yello var inget att ha, därför blev det ett nederlagsrunk.

Åter till våpet. Nu väntar jag på att hon ska meddela sig eftersom jag var den som senast - kanske sist - hörde av sig. Hennes livsföring och Ronny Grosder-bemötande gör mig tämligen sval. Varför bjuder hon aldrig hem mig? Nej visst inte, dessa ändlösa dejter i det offentliga rummet som aldrig leder till något än kindpussar är inget jag nöjer mig med.

Hurra, jag ska få en kontaktperson! Tyvärr blev det ingen kvinna. Det är en man i medelåldern som jag ska förvalta och böja enligt mina önskemål. Nästa vecka ska vi träffas. Tänk om detta leder till vidare kontakter? Jag hoppas!

Inga kommentarer: