Allt ska med. Livet i sin helhet, vanligt, stötande eller politisk inkorrekthet.

måndag 16 november 2009

Runk

Skyndade mig att värma min frysta köttfärssås jag hade tillagat veckan innan, till det lite spagetti från Ica. Inte min favorit, det är linguine och grishals med ben. Nåja, jag strimlade lite från mitt vitkålshuvud och slutresultatet blev antagligen en fullvärdig kost. Under tiden jag kokade upp spagettin och tinade köttfärssåsen gjorde jag 50 crunches, kändes bra. Trodde mig vara i form för att gå ut, men icke. Maten slog på något så fruktansvärt att jag inte hade det minsta lust att företa mig något fysiskt krävande. I stället såg jag senaste avsnitten av Curb your enthusiasm, Family Guy, American Dad, The Cleveland show och sedan såg jag på Premier League Snooker mellan Judd Trump och John Higgins. Tråkigt att Skånepartiet inte hade direktsändning idag, endast reprisen från fredagen. Men det tackar jag för, Lasse från Trelleborg önskade Den makalösa manicken av Tretow och den hade jag aldrig hört eller hört talas om. Promenaden var tänkt att styra mot Entré för att kanske läsa lite på ett kaffeställe och sedan se filmen A christmas carol, det får bli i morgon.

Jag kunde inte hjälpa det, det blev bara så. Min trogne bundsförvant Youporn försedde mig ännu en gång med kvalitativt material och det är jag oerhört tacksam för. Aldrig att jag planerar in runktiden, det bara händer och det gör mig till vad jag egentligen är - en spontanrunkare. Bakom ryggen har jag en gedigen lista på ställen man har jordfäst sin säd. På Malmö Stadion, Malmö Stadsbibliotek, bakom en container, arbetsplatsens kök, skolans toaletter, arbetsplatsens toalett och många fler. Det är gutt och så är det.

På deras hemsida hittade jag denna underbara sensuella historia som heter sex with a nun. Otroligt välgjord är den och helt olik alla andra dråpliga påsättningar. Nunnan ber och då kommer en mafiosoliknande typ in och börjar fingra. Kvinnan som spelar nunnan är så bibliskt snygg att man önskar henne åt sig själv. Hemtrevlig porr. Akten blir ett samarbete mellan två högst kunniga skådespelare i fullständig symbios, jag älskar det. Hittar jag inget av värde på sidan är den ett återkommande klipp, den och några till. Analt är så gräsligt att titta på, kanske det är bättre om man själv utför det? Efter att jag hade kastat avskrädet tog jag en cigarett av märket Corner och rökte efter njutningspasset. Passar bra efter en härlig dragning då får kuken chans att lägga sig medan man reflekterar över alltet. I slakt läge kommer efterbörden, oftast en stor droppe som måste avlägsnas sedan pissar jag. Beroende på dagsformen är den koncentrerad eller så spritter den överallt, vilket den gjorde idag. Fick bara lite på foten men många gånger kommer det på låret i ymniga skurar. Sitter ner gör jag inte av princpipskäl.

Ingen bier, men endast 16 dagar kvar försätter mig nästan i ett rustillstånd.

Inga kommentarer: