Allt ska med. Livet i sin helhet, vanligt, stötande eller politisk inkorrekthet.

torsdag 14 januari 2010

Bier och tankar men ingen runk

Lovade mig själv en bier- och rökfri vardagsvecka men så blev det icke, det kan jag lätt bevisa även om jag hade fallit in i en medvetslöshet och vaknat åtta timmar senare.

Efter en räd på Systembolaget gick det inte att motstå denna underbara vätskenjutning särskilt länge, de hann kyla ned sig i en timme sen var det klippt. Oppigårds single hop smakade bra men inte i samband med snus eller rökning, de utgjorde en förfärlig kombination. Punk IPA smakades också, nu vet jag att IPA ej står högt i kurs hos mig, gillar inte den ljusa beska smaken. Etiketten är tyvärr av modernt snitt och alltför ungdomlig, hade inte köpt den om jag hade analyserat den där och då.

Tack vare min avhållsamhet har jag kunnat sova hela natten i en stöt och fått två goda drömminnen. Den första är jag placerad underst med min ådriga kuk inkörd i en fitta vars bärare kroppsligt sett var otroligt lik Selina från min Berlinresa (jag såg inte huvudet). Det mest otroliga var att händelseförloppet var exakt densamma, snabbt in, en frenetisk tvåsekundersfriktion och ett snabbt kom. Fort som fan till att avhysa avskrädet från mina boxershorts vilka var de absolut sista rena underkläderna, tack och lov fanns det en tvättid samma dag. Den andra drömmen innehöll en sensuellare karaktär, genom mina drömögon stod en mycket trevlig och enligt mig vacker tjej kanske runt tjugo och tittade på mig med allvarsam blick. Det var min idealkvinna, fysionomiskt, hennes andra egenskaper kan jag av naturliga orsaker inte redogöra. Var hon ett hopplock av allt det jag sett hos andra kvinnor och sammanfogat till just denna person, eller var hon en verklig kvinna upptagen till mitt undermetvetna och åskådliggjord inför mig? Kommer ihåg att jag tänkte att: Denna kvinna är jag kär i, hon vill jag ha intill mig till domens dag. Uppskattar hellre dessa sorters drömmar än de med sexuell handling, å andra sidan löser det kukhalandet vilket inte har behövts sen dess.

Ogillar människosorter som inte lämnar tillbaka böcker men framförallt de som inte läser dem. En man lånade en bok av mig som heter "Allt om öl" 2008-06-26 och till dags dato befinner den sig fortfarande på avvägar.

"Kan jag låna den efter du är färdig med den?", sa han.
"Jaså, gillar du den sortens böcker?", sa jag.
"Jo för fan jag gillar att läsa såna", sa han.

Antagligen inte tillräckligt, de första tre eller fyra månaderna var den inslängd i bilen utan ambitionen att läsa den. Sedan den försvann från bilen har den inte kommit till dess rättmätiga ägare, i sådana här lägen önskar man att Sharialagar hade existerat i Sverige.


Några sista ord från Ronny Grosder:

Han som vann fem miljoner på Casino Cosmopol var tydligen heltoppad vid tillfället.

Snart dags att raka kukhåret och omgärdningen, det är nu en och en halv månad sedan, bättre att vara förberedd än att bli förbisedd.

Dricker min Newcastle Brown Ale, sen blir det till att jaga internetfitta.

Inga kommentarer: