Allt ska med. Livet i sin helhet, vanligt, stötande eller politisk inkorrekthet.

fredag 30 oktober 2009

Som ovan lyder

Det var bäst att vara ute i god tid för lite köpefitta. Visst har man varit lite bekyttad när man har stått utanför Grottan och Taboo, i slutändan blev det ändå ingen lösfitta.

Det blir Swebus express med start från Malmö svävarterminal 20:30 och framme i Berlin åtta timmar senare. Sen blir det fitta för hela den förvärvade slanten, fy fan vad gott. Nåja, det blir också lite kultur däremellan, klubb- och pubkultur i största mån men också finkultur som är mer allmänt vedertaget och accepterat. Nu har jag låst mig fast med den ekonomiska faktorn och kan fortfarande dra mig ur men det ska jag inte.

Fitta ska det bli i alla dess utformningar, inga rövhål tack i alla dess betydelser. Målet är fastslaget och utgången oviss men målat med grova penseldrag. Är öppensinnad för allt som kan tänkas hända, varför inte en trevlig tyska på puben eller klubben, där kan man vara inkognito. Nervös är man en liten bit. Kommer man få upp den när det gäller, kommer man för tidigt, får man njutning, blir man avvisad av en hora, blir penisen avskuren, får man en sjukdom, blir penisen utskrattad, blir det en samverkan, kommer man att göra det?

Inga kommentarer: